Db

Om Vergaderinggemist te kunnen gebruiken heb je het volgende nodig:

• Windows computer
  • Geluidskaart
  • Internet verbinding

Windows computer:

• Het programma is getest met Windows 10. Het zou ook moeten werken op andere Windows versies, maar omdat de Watchtower Library op Windows 10 draait en dit programma gemaakt is om op dezelfde pc te werken, is het doelplatform Windows 10.
  • Zorg voor een computer die de Watchtower Library makkelijk kan draaien, inclusief het afspelen van videobestanden. (Bijvoorbeeld een Pentium I5 processor met 8GB ram.)

Geluidskaart:

• Sluit de pc met een audiokaart aan op de in- en uitgang van het geluidssysteem. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld de behringer UCA-202 of UCA-222

Internet verbinding:

• Voor de internet verbinding is de upstream het belangrijkste voor het meeluisteren. Daarmee wordt het aantal beschikbare verbindingen bepaald. Gebruik bij voorkeur een glasvezel- of kabelverbinding. Zorg ook dat de pc via een kabel verbinding maakt met de router, niet via WiFi.
  • Bij een trage internet verbinding kan gebruik gemaakt worden van een externe stream server.