De handleiding voor de nieuwste versie, die vanaf 19 augustus 2018 uitgerold wordt (versie 2.1) vind je hier:

https://www.vergaderinggemist.org/Update/Vergaderinggemist handleiding v2.1.36.pdf

Oude items

Er is nu ook een bijgewerkte handleiding voor versie 2:

https://www.vergaderinggemist.org/Update/Vergaderinggemist handleiding v2.pdf

De handleiding is beschikbaar als PDF bestand, en kan je hier downloaden:

https://www.vergaderinggemist.org/Update/Vergaderinggemist handleiding.pdf

Deze wordt bijgewerkt met de meest recente aanpassingen. Hij bevat de handleiding voor de beheerders en de handleiding voor de gebruikers. Daarnaast zullen we de handleiding voor gebruikers ook als kb artikel hier op de support site publiceren.

Handleidingen voor thuisgebruikers:

Of download hier een handleiding voor thuisgebruikers in PDF vorm...