In de update van de richtlijnen voor het meeluisteren met vergaderingen wordt als eis gesteld dat er geen opnames gemaakt worden, en dat opnames ook niet achteraf gedistribueerd mogen worden.

Vandaar dat we vanaf 1 mei de opnames niet meer zullen weergeven op de website. Er wordt vanaf nu (14 april 2020) op de website een melding weergegeven dat de opnames niet meer weergegeven worden vanaf 1 mei, en dat vanaf dan alleen nog live geluisterd kan worden.

Zodra we de exacte uitwerking op het programma van de nieuwe richtlijn uitgewerkt hebben zullen we die hier aanvullen.