Sinds een recente update stottert het geluid van muziek soms als je deze via share screen presenteert vanaf een Mac. Je kan dit als volgt oplossen.

1. Ga naar audio settings (het pijltje naast het microfoontje, en dan "Audio settings...")
  2. Zet het vinkje bij "Show in-meeting option to enable Original Sound" AAN. Je kan evt "'High-fidelity' music mode" en "Stereo audio" AAN vinken. "Echo cancellation" MOET UIT staan.
  3. Nu zie je boven je zoom scherm een extra optie:
    Klik nu voordat je de muziek gaat presenteren op dit knopje. Dan wordt original sound ingeschakeld.
    Bij het scherm voor de "share screen" zie je nu een optie om stereo geluid te delen als je dat aangevinkt hebt.
    Vergeet niet om original sound weer UIT te zetten als je klaar bent met het spelen van muziek. Want bij het antwoord geven zullen anderen zichzelf horen echoen als je het aan hebt staan terwijl je microfoon ook aan staat.